Polgármesteri Köszöntő

Tisztelt harmadik kerületiek, kedves barátaim!

Rendkívüli öröm, hogy idén végre újra együtt ünnepelhetünk a nagy hagyományokkal bíró Advent Óbudán rendezvénysorozaton, a főváros egyik leghangulatosabb, legszebb ünnepi eseményén. A korábbi évekhez hasonlóan színvonalas programokkal, hamisítatlan vásári forgataggal, gyönyörű ünnepi fényekkel és a már megszokott ingyenes jégpályával várunk mindenkit a Fő téren és – idén először – a Békásmegyeri piac közösségi terén.

Díszbe és fénybe öltöztetett karácsonyfáinkban a kerület számos pontján gyönyörködhetnek, december végéig pedig számtalan látványos műsorral, kulturális, zenés és gyerekprogrammal várjuk Önöket minden hétvégén. Emellett természetesen Óbuda-Békásmegyer kulturális intézményeiben, a kerület múzeumaiban is színes programokkal készülnek a szervezők.

Az örömteli pillanatok és az ünnepre hangolódás mellett arra kérem Önöket, hogy az adventi készülődés során gondoljunk azokra is, akik számára az ünnep nem a készülődést és a ragyogást jelenti. Több gyűjtőponton is várjuk adományaikat és hozzájárulásukat, hogy másoknak is szebbé, könnyebbé tehessük az ünnepeket. Nagylelkű felajánlásaikat, ahogy korábban, úgy idén is oda fogjuk eljuttatni, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

Arra kérem Önöket, hogy a járványhelyzet alakulásának függvényében az előírásokat tartsák be, és továbbra is vigyázzunk egymásra, vigyázzunk közösségünkre.

Kívánom, hogy érezzék jól magukat – minél több programunkon várjuk Önöket szeretettel. Böngésszenek kedvvel programajánlónkban, kövessék legfrissebb adventi híreinket, tartsanak velünk, készüljünk együtt az ünnepekre!

 

dr. Kiss László

polgármester

Share on facebook
Share on twitter
Share on facebook