Házirend

Az ünnepségsorozat szervezői és a biztonsági szolgálatot teljesítők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a rendezvény látogatóit semmi ne zavarja meg az ünnepi pillanatok megélésében. Ehhez azonban a látogatók együttműködésére is szükségünk van, ezért összefoglaltuk a biztonságos szórakozáshoz szükséges tudnivalókat.

Az Advent Óbudán 2021 rendezvénysorozat szervezője: Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Rendezvényszervezési Osztálya.

A rendezvény helyszíne: 1033 Budapest, Fő tér

A területbiztosítást végző cég: In-Kal Security Kft.

A rendezvény a látogatók számára díjmentesen látogatható.

A programokról bővebben a www.adventobudan.hu oldalon és a www.facebook.com/adventobudan oldalon tájékozódhatnak.

NYITVATARÁS

Hétfőtől csütörtökig 12.00–20.00

Pénteken 12.00–22.00

Szombaton 10.00–22.00

Vasárnap 10.00–20.00

Kérjük a látogatókat, hogy a rendezvény területére való belépés előtt készítsék elő, majd belépéskor mutassák fel a koronavírus elleni védettség igazolására alkalmas hatósági igazolványukat, valamint személyazonosításra – életkoruk igazolására – alkalmas fényképes igazolványukat. Kérjük, az okmányokat a rendezvény teljes időtartama alatt tartsák maguknál.

Kérjük a 18 év alatti, védettségi igazolvánnyal nem rendelkező résztvevőket, hogy szíveskedjenek védettségi igazolvánnyal rendelkező, a felügyeletüket ellátó nagykorúakkal együtt tartózkodni a rendezvényen annak elhagyásáig.

Külföldi állampolgár a részére a saját hazájában kiadott és Magyarország által elfogadott védettségi igazolással látogathatja a rendezvényt. Ezeket az igazolványokat a biztonsági szolgálat ismeri, a külföldi okmányminták a rendelkezésére állnak, és a helyszínen láthatóak lesznek.

Tilos a rendezvény keretében előadott koncertek teljes terjedelmükben való rögzítése. A műsorról egyes részletek felvétele kizárólag magáncélú felhasználásra megengedett.

A rendezvényen minden látogató saját felelősségére vesz részt. A résztvevők tudomásul veszik, hogy a rendezvény sajtónyilvános, továbbá a résztvevőkről kép- és hangfelvétel készülhet, amelynek időbeli korlátozás nélküli felhasználásához a szervező promóciós felületein, kommunikációs és marketinganyagain a rendezvényen részt vevők megjelenésükkel hozzájárulnak.

Kérjük, a rendezvény területén ne kerékpározzanak.

A kereskedelmi és vendéglátóegységekben 18 éven aluli, valamint ittas személyeket szeszes itallal a rendezvény területén tilos kiszolgálni.

Kérjük, személyes értéktárgyaikra fokozottan ügyeljenek. A szervezők az értéktárgyak elvesztéséért, megrongálódásáért felelősséget nem vállalnak. A talált tárgyakat kérjük az információs ponton leadni, valamint érdeklődni is ott tudnak eltűnt tárgyak után.

A rendezvény területén a szervezők előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle gazdasági, kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Kérjük, hogy vigyázzanak magukra és egymásra.

Köszönjük!

Jó szórakozást kívánunk!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on facebook