Adventi adománygyűjtés 2021 – Köszönjük, hogy idén is segítenek

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat idén is meghirdeti adománygyűjtő akcióját advent idején: 2021-ben a Jó Pásztor Anyaotthonnak, az Oltalom Karitatív Egyesületnek és Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központnak gyűjtünk.

Mindannyiunk számára küzdelmes, kihívásokkal teli év volt ez, a végéhez közeledve azonban idén is arra kérjük a harmadik kerület lakóit, a vállalatokat, a civil szervezeteket, az itt dolgozókat, hogy fogjunk össze, és felajánlásainkkal tegyük könnyebbé a legnehezebb helyzetben lévők számára az ünnepeket.

A felajánlásokat célzottan gyűjtjük az alábbi közösségek számára:

  1. Pénzadomány gyűjtése: Jó Pásztor Anyaotthon

Az Advent Óbudán 2021 rendezvényeinek helyszínein pénzgyűjtő urnákat helyezünk ki (Fő tér, Békásmegyeri piac, Óbudai Kulturális Központ és házai). Az urnákat esténként zárt helyre téve helyezzük biztonságba.

  1. Tárgyi adományok gyűjtése:

–       Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ

–       Oltalom Karitatív Egyesület

Az Advent Óbudán 2021 Fő téri helyszínén kihelyezett adománygyűjtő faházban adhatják oda az adományokat.

Mindkét szervezet számára egyszerre, együtt gyűjtjük a felajánlásokat. Minden adományozónak apró ajándékkal kedveskedünk.

Főleg tartós élelmiszert, nem romlékony édességet, tisztálkodási, tisztító- és fertőtlenítőszereket várunk.

Ha adományozna, de a szállítást nem tudja megoldani, írjon munkatársainknak a forum@obuda.hu e-mail-címre, és segítenek a felajánlás eljuttatásában.

Ha a kedvezményezettek közé szeretne tartozni, kérjük, írjon az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ munkatársainak: cstan.info@kszki.obuda.hu

Köszönjük együttműködő segítségüket, felajánlásaikat!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on facebook